Dodenherdenking

Locatie: Beethovenplein
Datum: 04 mei

Op 4 mei herdenkt Nederland alle Nederlandse slachtoffers sinds de Tweede Wereldoorlog. Dit zijn militairen en burgers die stierven in oorlogssituaties en bij vredesoperaties. Ook in Oog in Al staan we hier op bijzondere wijze met elkaar bij stil tijdens de jaarlijkse herdenking bij het oorlogsmonument op het Beethovenplein. De herdenking vangt aan om 19:30 en eindigt om 20:15.

Tevens presenteert Oranje- en Wijkvereniging Oog in Al samen met Het Wilde Westen de voorstelling "Ghetto". Theatergroep Roerend Goed en muziekensemble Lahaka hebben hier een even ontroerende als confronterende voorstelling van gemaakt. Er zijn twee voorstellingen, vóór de dodenherdenking om 16:00 en na de dodenherdenking om 20:45.

Klik hier voor meer informatie en kaartverkoop.