U bent hier:

Heel Oog in al Bakt (en eet)

Heel Oog in al Bakt  (en eet)
Datumzondag 2 april 2023

Heel Oog in Al bakt 

Op zondag 2 april organiseert de wijkvereniging een kick-off van het lustrumjaar, want dit jaar blaast zij maar liefst 85 kaarsjes uit! Iedereen is welkom bij Heel Oog in Al bakt. We vieren ons lustrum héél graag met alle leden, want dankzij onze leden verbinden wij alle inwoners uit Oog in Al met elkaar. Vanaf 10.30 uur is iedereen welkom op het Beethovenplein om met ons dit 17e jubileum te vieren. Heel Oog in Al bakt bestaat uit drie onderdelen. Wat kun je allemaal verwachten?  

Feest = taart
Bij feest hoort taart. Daarom nodigen we iedereen uit om zelf een taart te bakken. Heb jij nog een bijzonder familierecept dat je met je buren wilt delen? Of heb je een recept dat je al jaren bakt en geen genoeg van kunt krijgen. Dan nodigen we jou uit om een taart te bakken, mee te nemen en gezamenlijk met alle andere wijkgenoten op te eten. Als beloning hebben wij een heel toepasselijk bedankje voor jou. We vinden het fijn om te weten of je een taart bakt. Je kunt dit met ons delen door een mail te sturen naar e-mailadres: heelooginalbakt@wijkverenigingooginal.nl Bij taart hoort natuurlijk een lekker kopje koffie of thee, Daar zorgen wij voor! 

Wie bakt de lekkerste taart? 
Wij dagen alle keukenprinsen en –prinsessen van Oog in Al (tot en met 18 jaar ) uit om een taart te bakken. De jury, die door ons zorgvuldig is samengesteld, zal alle taarten beoordelen. Doe jij mee? Wie weet win jij de eerste prijs van Heel Jong Oog in Al bakt. Via de mail kun jij je aanmelden om mee te doen aan deze smakelijke wedstrijd. Noteer in de mail je naam, e-mail en telefoonnummer. naar e-mailadres: heelooginalbakt@wijkverenigingooginal.nl  Bij inschrijving ontvang je van ons de wedstrijdopdracht en -voorwaarden. 

Feestelijke versiering
Ook aan de allerjongsten wordt gedacht. Alle basisschoolkinderen zijn welkom om een overheerlijke cupcake te versieren. Al het lekkers staat klaar om de allerlekkerste cupcake te versieren. Vooraf aanmelden is niet nodig.